lauantai 19. tammikuuta 2013

Julkkikset kehyksiin

Enimmäkseen olen hyvin lahjapaperivastainen ihminen. Varsinkin jouluisin, kun näkee kuinka sitä paperia käytetään valtavat määrät, ja heti kun lahja on revitty kääreistään auki, paperit heitetään roskiin. Kunpa ihmiset muistaisivat edes sen, että tavallinen lahjapaperi kierrätetään energiajätteeseen! Itse bongaan joulu- ja muistakin lahjoista mieluisimmat, hyväkuntoiset paperit ja otan ne talteen mahdollista myöhempää käyttöä varten. Niistä saa askarreltua vaikka mitä, tai ne kelpaavat toki myös sellaisinaan seuraavien vuosien lahjojen kääreiksi.

Joskus kuitenkin lahjapaperin ostaminen on melkein välttämätöntä, jos kotoa ei löydy mitään pakkaustarpeita. Silloin minulle ei kelpaa mikä tahansa kukka- tai sydänkuvioinen paperi, vaan haluan siinä olevan jotain jujua. Vuosia, vuosia sitten löysin jostain kaupasta superhienoa lahjapaperia.



Tällä hetkellä rullasta on jäljellä enää pieni lärpäke, jolla ei kyllä päällystetä kovinkaan suurta lahjaa. Paperin kiva kuosi olisi kuitenkin kiva saada näkyville. Niinpä leikkasin vanhoihin valokuvakehyksiin sopivat palat ja kehystin Marilynit ja kumppanit.



Kehykset voi pitää esim. pöydällä tai ikkunalaudalla, kuten minulla ne tällä hetkellä ovat, tai ne voi ripustaa seinälle. Näistä olen tykännyt hurjasti!


PS. Kurkkaapa Yle Uutisten linkki Roskaruokabrunssista täältä. Ihan loistava idea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti